27/1/12

ΠΟ ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ - ΑΕΝ ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ

Δυστυχώς έχασε η ομάδα του αντρικού σε ένα γεμάτο κλειστό των Μουδανιών. Η ομάδα παρουσίασε πολύ καλό πρόσωπο στο 1ο σετ και ενώ προηγούταν με 6-8 στην συνέχεια ισοφαρίστηκε σε 16-16 στο 2ο τεχνικό τάημ άουτ σε 16-16. Το σετ τελικά έληξε με 25-22, μετά από χαμένη επίθεση του κόουτς Αραμπατζή Θ.. Όμως προηγουμένως είχε δώσει πολλές λύσεις στην ομάδα από την θέση 4 τόσο σε υποδοχή αλλά και επίθεση. Βγήκαν τρελές άμυνες και σε μία από αυτήν το λίμπερο Αραμπατζής Σ. πήρε και πόντο από τους αντιπάλους. Το επόμενο σετ παρουσίαζε πολλές εκπλήξεις για την ομάδα. Αρχικά σε μια προσπάθεια για μπλοκ τραυματίστηκε ο κεντρικός Καρτάσης (μεγάλη απώλεια) που μέχρι τότε είχε σηκώσει το μεγαλύτερο βάρος στην επίθεση και είχε πιάσει και 2 μπλοκ. Και ενώ στο 11-9 παίζεται ένας συνεχόμενος πόντος με αλλεπάληλες κόντρες και άμυνες και από τις δύο ομάδες, οι αντίπαλοι προσπαθούν να καρφώσουν 3μετρο αλλά η μπάλα ξυρίζει το κεφάλι του κεντρικού Ιωαννίδη αλλάζει πορεία και ο πασαδόρος Αραμπατζής Γ. πέφτει και με μια εκπληκτική βουτιά σε στυλ Καραγκούνη σώζει μια σχεδόν χαμένη μπάλα και πέρνει και πόντο καθώς οι αντίπαλοι πιστεύοντας ότι είχαν πάρει τον πόντο πανηγύρισαν. Και έτσι απλά η μπάλα έσκασε στο γήπεδο τους. Ακόμα και οι φίλαθλοι των Μουδανιών τρελάθηκαν και πανηγύρισαν και έτσι αναγκάστηκαν οι αντίπαλοι να πάρουν τάημ άουτ. Η ομάδα μας τρελάθηκε και πορώθηκε με αυτόν τον πόντο. Όμως αυτό δεν βγήκε σε καλό καθώς το 11-10 έγινε 18-11 υπέρ των αντιπάλων. Εντωμεταξύ ο κόουτς Θανάσης συνέχιζε τα τρελά του με έξυπνες επιθέσεις στα κενά σημεία άμυνας των αντιπάλων. Η αλλαγή πασαδόρου, έφερε τον Παπακοσμά Α. στο παιχνίδι και η ομάδα πήρε λίγο τα πάνω της. Το σετ τελικά έληξε 25-17.
Το επόμενο σετ ήταν ένα πραγματικό ντέρμπυ. Αν και μπήκαμε νωθρά προηγούμασταν κατά την διάρκεια όλου του σετ με 2 και 3 πόντους διαφορά. Η απουσία του Καρτάση πλέον ήταν εμφανής και ο γιατρός του γηπέδου ήταν άφαντος. Ο πασαδόρος Παπακοσμάς έπιασε μια μπλοκάρα στο 22-22 και στην συνέχεια στο 23-23 πήρε πόντο με πλασέ. Ο Αλέξης που μπήκε στην θέση του Όντη, πήγε εξίσου καλά με πόντους στα κρίσιμα σημεία. Το σετ έληξε με άσσο 28-26 και οι φίλαθλοι εκστασιασμένοι από την παληκαρίσια νίκη της ομάδας τους, μπήκαν να πανηγυρίσουν με τους παίχτες τους. Επίσης πολύ καλά πήγε και ο διαγώνιος Σβάρνας, που πήρε πάλι πολλούς πόντους. Ένας παίχτης που μπορεί να παίξει σε όποια θέση του ζητηθεί και πολλές φορές θυσιάζεται για την ομάδα.
Να πούμε εδώ ότι υπάρχουν κάποιες μουρμούρες στα αποδυτήρια σχετικά με 2 θέματα. Αρχικά η αποστολή μας δέχτηκε απειλή από τους φύλακες του γηπέδου, οι οποίοι μας είπαν να κάτσουμε να χάσουμε γρήγορα γιατί δεν θα έχει ζεστό νερό μετά για μπάνιο και ότι δεν θα μας ανοίξουν τα καλοριφέρ. Επιπλέον προσπάθησαν να σαμποτάρουν την συμμετοχή ενός σημαντικού μας παίχτη βάζοντας και στο κόλπο και έναν δικό του άνθρωπο και κλέβοντας το πετρέλαιο από το σπίτι τους. Ο δικός του αυτός άνθρωπος στον δρόμο για τα Μουδανιά τον πήρε τηλέφωνο και τον ¨απειλούσε να γυρίσει πίσω. Όμως τέλος καλό όλα καλά.
Να ευχηθούμε περαστικά στον γερόλυκο Καρτάση και γρήγορη ανάρρωση. Η διάγνωση θα βγει σήμερα και θα σας ενημερώσουμε.
Αρχική εξάδα: Αραμπατζής Π., Σβάρνας, Αραμπατζής Γ., Ιωαννίδης, Καρτάσης, Όντη, Αραμπατζής Σ(λ).  Αλέξης, Παπακοσμάς Α. Αραμπατζής Θ.
Απουσίες: Xατζηπαρασκευάς(προσωπικοί λόγοι), Χάρης και Μένιος (τραυματίες)
Μουδανία - Αεν Πανοράματος 3-0 (25-22, 25-17, 28-26)
          

Δεν υπάρχουν σχόλια: