ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Η Αθλητική Ένωση Νέων Πανοράματος ιδρύθηκε το Σεπτέμβρη του 2008 από καθηγητές Φυσικής Αγωγής, αθλητές και ανθρώπους που αγαπούν τον Αθλητισμό και κυρίως το Volleyball.

Ξεκινήσαμε με μεράκι και προοπτική να απασχολήσουμε τα παιδιά μας στο γήπεδο και μέσω της εκμάθησης του αθλήματος της πετοσφαίρισης να καλλιεργήσουμε αρχές και δεξιότητες σημαντικές για τη ζωή τους.

Στόχος του συλλόγου ήταν και είναι να γυμναστούν τα παιδιά σε ένα υγιές περιβάλλον χωρίς αντιπαλότητες. Να προωθήσει την ευγενή άμιλλα, τον αυτοέλεγχο, την προσπάθεια για το καλύτερο, την ομαδικότητα, την συνεργασία, τη χαρά της συμμετοχής, την υπευθυνότητα, την φροντίδα για τον εαυτό τους και την κοινωνικοποίησή τους.

Μια από τις βασικές αρχές του συλλόγου μας είναι ότι ο αθλητισμός δεν είναι ο στόχος της ζωής των παιδιών αλλά το μέσο για να μάθουν να βάζουν στόχους και να τους επιτυγχάνουν. Με προτεραιότητα τα μαθητικά καθήκοντα, οι νέοι αθλητές μέσω του βόλευ εκπαιδεύονται στις παραπάνω αρχές και αποκτούν έναν υγιεινό τρόπο ζωής.

Στον σύλλογό μας θα βρείτε τμήματα ακαδημιών, για αγόρια και κορίτσια, που έχουν στόχο να καλλιεργήσουν τον χαρακτήρα των παιδιών αλλά και την ένταξη τους σε μια ομάδα-κοινωνικό σύνολο. Επίσης, θα βρείτε αγωνιστικά τμήματα, όπου δίνεται βάση στην προετοιμασία των νεαρών αθλητών και αθλητριών για την περαιτέρω εξέλιξή τους στο άθλημα του βόλεϋ και την συμμετοχή τους στις ‘μεγάλες’ ομάδες του συλλόγου.

Ο σύλλογός μας προσφέρει πλήρες πρόγραμμα προπονήσεων για παιδιά όλων των ηλικιών με τμήματα:

·         Μίνι 1 για παιδιά Α' ως Γ' Δημοτικού (αγόρια & κορίτσια)

·         Μίνι 2 για παιδιά Δ' & Ε' Δημοτικού (αγόρια & κορίτσια)

·         Ακαδημία Κοριτσιών για κορίτσια Στ' Δημοτικού & Α' Γυμνασίου

·         Παγκορασίδες για κορίτσια έως Γ'΄Γυμνασίου

·         Κορασίδες για κορίτσια έως Β' Λυκείου

·         Ακαδημία Αγοριών για αγόρια Ε' & Στ' Δημοτικού

·         Παμπαιδικό για αγόρια έως Α' Λυκείου

·         Παιδικό για αγόρια έως Β' Λυκείου

·         Έφηβικό

·         Τμήμα Ενηλίκων

Για τους παραπάνω στόχους εργάζεται 1 ομάδα προπονητών που αποτελείται από έμπειρους αλλά και νέους καταξιωμένους προπονητές.

Δοκιμάστε την εμπειρία του volleyball στην Α.Ε.Ν. Πανοράματος με 4 δοκιμαστικές προπονήσεις.

Οι προπονήσεις γίνονται στα γήπεδα ΔΑΚ Πανοράματος και κλειστό Γυμνασίου Πανοράματος. 

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

DEV: Έρευνα για παιχνίδια με μπάλα

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣTA TMHMATA ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ VOLLEYBALL

Ο αετός του ελληνικού βόλλευ